Badkamerverlichting
Filteren 1
Filters

badkamerverlichting

Niet alle verlichting is geschikt voor in de badkamer. Verlichting voor in de badkamer moet geschikt zijn voor gebruik in een vochtige ruimte.

Daarom dat wij speciaal voor u een selectie hebben gemaakt van verlichting die geschikt is voor gebruik in de badkamer. Let wel op dat u geen verlichting te dicht bij uw bad, douche of wasbak plaatst. Die kan u best laten plaatsen door een ervaren elektricien.

Spiegelverlichting: Het is belangrijk om de spiegel in uw badkamer goed te verlichten met 2 lichten langs de zijkanten of een licht centraal boven de spiegel.

De IP-waarden zijn belangrijk: Gebruik in de badkamer nooit verlichting die er niet voor gemaakt is, tenzij u zeker bent dat die lamp niet vochtig zal worden. Hou er rekening mee dat condensatie ook schadelijk is voor verlichting die niet voor de badkamer gemaakt is.

Een IP-waarde bestaat uit 2 waarden waarvan het eerste gaat over de bescherming tegen solide voorwerpen en het tweede over de bescherming tegen het binnendringen van water. In dit geval is dus het tweede getal het relevante. Op de productpagina’s kan u de IP-waarde van die lamp terug vinden. Als er bij een armatuur geen IP-waarde staat moet u er vanuit gaan dat de armatuur niet bestand is tegen vocht.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst