Industriële hanglampen
Filteren 1
Filters

Op zoek naar de perfecte industriële hanglamp voor jouw interieur? Lichtkoning biedt een uitgebreid assortiment aan sfeervolle, betaalbare en mooie verlichting, speciaal gericht op mensen die op zoek zijn naar die unieke, stijlvolle en sfeervolle hanglamp. 

Het kenmerkende ontwerp van de industriële hanglamp  

Of je nu kiest voor een stoere industriële hanglamp, een moderne of landelijke variant, of een Scandinavische touch, wij hebben de ideale hanglamp voor iedere stijl en interieur. Onze collectie bestaat uit zowel kleine als grote hanglampen, vierkante of ronde lampen, en hanglampen van diverse materialen zoals beton, glas, hout of metaal.  

Vind de hanglamp die past in jouw kamer; van woon- tot slaapkamer 

Bij ons vind je de perfecte hanglamp voor jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer, passend bij de laatste trends in interieurdesign. Denk hierbij aan stoere zwarte stalen deuren, industriële vloeren, bakstenen muren en industrieel behang. Onze moderne industriële hanglampen matchen perfect met deze materialen en interieurstijlen, waardoor je een prachtige mix van sfeer en beleving creëert. 

Maak je eettafel compleet met een industriële hanglamp 

Het vinden van de perfecte hanglamp die past bij jouw woonstijl en boven jouw eettafel kan een uitdagende taak zijn. Elke interieurstijl heeft zijn eigen kenmerken en karakter, waardoor de juiste verlichting een cruciaal element is voor het creëren van een harmonieus en sfeervol geheel.  

Moderne woonstijl: Strak en minimalistisch 

Een modern interieur kenmerkt zich door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een minimalistische benadering. Kies voor een hanglamp met een subtiele vorm en kleur, zoals zwart of grijs 

Moderne industriële hanglampen met een open karakter en minimalistische vormgeving zijn hier een perfecte keuze. 

Landelijke woonstijl: Warm en gezellig 

Bij een landelijk interieur draait het allemaal om warmte, gezelligheid en natuurlijke materialen. Kies voor een hanglamp met hout, touw of bamboe in combinatie met metaal. Landelijke industriële hanglampen met een robuuste uitstraling passen perfect bij deze stijl. 

Scandinavische woonstijl: Licht en natuurlijk 

Een Scandinavisch interieur staat bekend om zijn lichte kleuren, eenvoudige vormen en het gebruik van natuurlijke materialen. Kies voor een hanglamp met elementen van hout in combinatie met wit of lichte tinten grijs. Scandinavische industriële hanglampen zorgen voor een fijne sfeer in deze interieurstijl. 

Industriële woonstijl: Stoer en karaktervol 

Een industrieel interieur heeft een stoer en karaktervol karakter met een mix van ruwe materialen zoals aluminium, beton en hout. Kies voor een hanglamp met een robuuste uitstraling, zoals een betonlook of zwarte metalen lamp. Zowel moderne als landelijke industriële hanglampen kunnen een goede match zijn, afhankelijk van de specifieke elementen in jouw interieur. 

Hanglampen die matchen met jouw interieur 

Om je keuze eenvoudiger te maken, kun je op onze website filteren op kleur, stijl, ruimte en materiaal. Mocht je toch nog hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste hanglamp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de ideale verlichting voor jouw interieur. 

Hanglampen voor thuis koop je bij Lichtkoning 

Wij streven ernaar om jou het grootste en beste assortiment verlichting te bieden tegen de scherpste prijzen. Ons team werkt continu aan het uitbreiden van ons aanbod met kwalitatieve en duurzame producten, zodat jij de perfecte lamp kunt vinden die bij jouw stijl past. 

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst