Product was successfully added to your shopping cart.

Dimbare hanglampen (1126 artikelen)

De meeste hanglampen zijn dimbaar. In ons gamma is ongeveer 90% van de hanglampen dimbaar. Hieronder kan u onze dimbare hanglampen vinden. Wel moet u er op letten dat de gekozen lichtbron dimbaar is. In het geval van LED moet u rekening houden dat oudere dimmers vaak niet compatibel zijn met de lage wattages waarop LED-lampen werken.


Filter
Stel een Oplopende Directie in

Filter
Stel een Oplopende Directie in

Hanglampen

Een groot voordeel van een hanglamp is dat het meestal een decoratieve waarde heeft en nagenoeg geschikt is voor elke kamer.

De enigste kamers waar wij in de meeste gevallen hanglampen afraden zijn de badkamer en het toilet. Dit omdat het toilet normaal een kleine ruimte is en hanglampen vaak niet geschikt zijn voor een badkamer ivm waterbestendigheid (uitgedrukt in IP-waarde).

Waar u bij hanglampen op moet letten hangt af van wat u het belangrijkste vindt. Over de kwaliteit moet u zich geen zorgen maken aangezien u op onze webshop en showroom enkel kwalitatieve hanglampen kan vinden.

De belangrijkste factor zal waarschijnlijk zijn hoe de hanglamp er uit ziet. Dit is logisch aangezien deze verlichting het merendeel van de tijd niet aan staat. Het is dus belangrijk om er op te letten dat de hanglamp die u kiest bij uw interieur past.