Retourneren

Hier kan u alle informatie om een stuk of volledige bestelling te retourneren.

 

Kan ik een product retourneren?

Bij de aankoop van producten op onze webshop heeft u als consument de optie om uw bestelling retour te sturen zonder reden binnen de 30 dagen. Deze periode start de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Indien we uw retour ontvangen in originele staat zal het aankoopbedrag terug overgemaakt worden via uw eerdere betalingsmethode. Wel vragen we om het product in originele staat in de originele verpakking te houden indien u deze wilt terug zenden. Wij bieden de optie aan om gratis te retourneren, maar daarvoor dient u wel eerst contact met ons op te nemen via onze klantenservice.

 

Hoe lang kan ik retourneren?

Wij bieden een bedenktijd aan van 30 dagen na de dag van ontvangst. Wel vragen we steeds dat de verlichting in originele en ongebruikte staat in de originele verpakking zit in u deze wilt retour zenden.

 

Wat kan ik retourneren?

De meeste producten vallen te retourneren. Uitzonderingen zijn:

  • producten op maat (bv. een snoer op maat)
  • Lichtbronnen uit de blisterverpakking. Deze zijn niet mogelijk om terug in originele staat te brengen aangezien de verpakking kapot geknipt zal zijn. Zolang deze nog gesloten in de verpakking zitten is dit geen probleem.

 

Kan ik ruilen?

Het is geen probleem om verlichting om te ruilen voor andere aangekochte verlichting zolang dit binnen de aangegeven periode is. De om te ruilen verlichting dient wel in de originele staat in de originele verpakking te zitten. Best kan u hiervoor contact met ons opnemen via e-mail. 

 

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Volgens onze algemene voorwaarden is dit uiterlijk 14 dagen. In realiteit is dit meestal binnen een paar werkdagen na ontvangst van de retourzending.

 

Is het mogelijk om slechts een deel van mijn bestelling te retourneren?

Dit is geen enkel probleem. De procedure is hetzelfde als voor een volledige bestelling terug te sturen.

 

Wat is de procedure voor een retourzending?

Neem contact met ons op via ons contactformulier en we bezorgen u de nodige informatie voor een gratis retourlabel.

 

Voor wie is de kost van de retour?

De kost van de retourzending nemen wij op ons als dit op voorhand aangevraagd is. Op die manier kunnen we u de nodige informatie bezorgen voor een gratis retourzending. Als u als klant op eigen initiatief terug gaat zenden kunnen wij de retourkost NIET vergoeden.

 

Wie is er aansprakelijk voor de retourzending?

Als de retourzending goed ingepakt is nemen wij de aansprakelijkheid op ons. Wij raden aan onze originele verzenddoos bij te houden en de verlichting hierin terug te verpakken.

 

Geen antwoord gevonden op uw vragen? Wij helpen u graag voort via ons contactformulier.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst