Product was successfully added to your shopping cart.

gevelverlichting

Om een gevel te verlichten kiest men meestal voor wandlampen die geschikt zijn voor buiten gebruik. U kan dit functioneel en decoratief gebruiken.

functionele gevelverlichting

Functionele wandverlichting kan bijvoorbeeld een huisnummer uitlichten, of voldoende licht scheppen om buiten goed het sleutelgat of een deur te zien. Ook is er wandverlichting die niet naar boven of onder maar vooruit schijnt. Hierdoor krijgt de directe omgeving licht en is het ’s avonds handiger rond te wandelen als het donker is. Daarnaast is er ook nog gevelverlichting met een sensor die enkel activeert als er iemand in de buurt is. Dit schept extra veiligheid en is energie-zuinig.

decoratieve gevelverlichting

Decoratieve gevelverlichting kan een voorwerp of een muur uitlichten of accentueren. U kan opteren voor een brede of smalle lichtbundel en zo verder uw gevel uniek maken. Gevelverlichting kan natuurlijk ook zowel decoratief als functioneel zijn.

alternatieven

Er zijn echter ook alternatieven voor wandverlichting om de gevel te verlichten. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een inbouw grondspot of een opbouw grondspot. Indien u een afdak heeft kan u ook in het plafond inbouwspots plaatsen.

LED gevelverlichting

Tegenwoordig raden wij bijna altijd LED aan, omdat deze zodanig goedkoper zijn geworden dat het bijna in alle gevallen een goede investering is. LED-lampen gaan langer mee en zijn energiezuiniger.